PRAKTISCHE FIETSENHULP

Na een bericht in Nieuwsblad Geldermalsen en op de Facebookpagina Praktische Hulp Vluchtelingen Geldermalsen ontving de familie Minnee veel oude fietsen en fietsonderdelen. Daarmee willen zij vluchtelingen in de gemeente Geldermalsen voorzien van een bruikbare en vooral ook veilige 'startfiets'. Ronald Minnee en zijn zoon Marc werken stap voor stap aan het rijklaar maken van voldoende fietsen voor de te verwachten nieuwkomers. Ze richten zich daarbij op de aantallen die de gemeente aangeeft voor de komende periode. Daarnaast leren ze de nieuwe eigenaars ook om zelf kleine reparaties, zoals banden plakken, uit te voeren.

Wie nog fietsonderdelen ter beschikking wil stellen aan de familie Minnee kan contact opnemen via email.

FIETSLES/VERKEERSLES

Wij verzorgen regelmatig fietslessen. We werken daarbij met een beproefde methode die in de jaren '90 is ontwikkeld en sindsdien gebruikt is om vele volwassenen te leren fietsen. We leren de cursisten fietsen, eerst op een veilige plek zonder verkeer. Als ze goed vertrouwd zijn met de fiets gaan ze ook samen met een ervaren vrijwilliger in het verkeer fietsen. We leren ze in speciale theorielessen ook de Nederlandse verkeersregels. Interesse? neem dan contact met ons op.

Voor de uitvoering van onze activiteiten worden we gesteund door de gemeente West Betuwe, de provincie Gelderland, CBS de Morgenster en de Gereformeerde kerk.

Bezoekadres:

Elke zaterdag van 9.30-12.30 tenzij anders vermeld (zie agenda)

D.J. van Wijkstraat 9 via de zijingang
4191 NC Geldermalsen

Algemeen contactadres: info@integrerendoejesamen.nl

Boedel of fietsen doneren: marieke@integrerendoejesamen.nl

Giften zijn welkom op NL57 RABO 0321026640

t.n.v. stichting Integreren doe je samen!

anbi_logo.gif
RSS Feed
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now